Időpont: 2015. május 25. 19:00

Helyszín: Budai Fonó – 1116. Budapest, Sztregova utca 3.

23.00 óra körül Tango KATango improvizál nekünk. Táncolható élőzene blokkjával fűszerezi eseményünket, hogy még változatosabb, izgalmasabb legyen a bálunk. Gyertek minél többen, töltsük együtt a Pünkösd hétfőt is!

DJ: Zuzana Smékalová Bratislava
Zuzana ezt vallja magáról:
A zene a szenvedélyem. Így nőttem fel, és változatlanul szoros kapcsolatban vagyok a klasszikus zenével. Amióta elkezdtem zenélni a helyi milongákon, egyre szenvedélyesebben érzek a tangó zene iránt is. Különösen szeretem a valsot és az új, gyönyörű dallomok felfedezése nagy élvezet a számomra.
Mit tekintek jó zenének? Véleményem szerint az a jó zene, ami megmozgat,, érzéseket ébreszt fel bennünk, legyen az öröm, a játékosság, a boldogság, szenvedély, romantika, vagy akár a melankólia és szomorúság, és rákényszerít bennünket arra, hogy ezekkel az érzésekkel megkeressük a megfelelő ölelés és a táncot …És ez az, amit szem előtt tartok, amikor kiválasztom a zenét. Számomra DJ-zni nagy felelősség, mert az a feladatom, hogy a különböző táncosok egyesüljenek az este folyamán. De azt is gazdagító tapasztalat nézni, hogyan érzékelik az emberek a zenét. Látva, hogy élvezik és érezni a jó energiát az mindig boldoggá tesz engem. Abban bízom, hogy a táncosok szeretik a zenei érzéseimet és sok szép benyomással és feltöltődve pozitív energiákkal mennek haza a milongáról.
Hozzájárulás: 1.500 Ft
Lesznek megint sonkás/sajtos szendvicsek és a büfé is nyitva tart. 🙂
Dress code: csinosan, mint egy elegánsabb milongán 🙂
Várunk szeretettel! 🙂
Írj nekem

Not readable? Change text. captcha txt