2022. ápr. 29. péntek,  18 órától
Helyszín: Teleki tér

Újra Street tangó a Teleki téren a Tánc Világnapján! – Tango Harmony koncert és show – Tangó tanítás – Milonga!

2022. április 29. péntek, 18 óra

A Józsefvárosi Önkormányzat táncos programsorozattal kapcsolódik a Budapesti Tavaszi Fesztivál nyitónapjához a Tánc Világnapja alkalmából.

Mi is lenne más a Teleki téren, a régi Tangón, mint tangó? Az Art’s Harmony Társaság visszavarázsolja ezt a csodás táncot a térre a Tango Harmony Budapest zenekar és a tangós közösség segítségével.
Gyere és kóstolj bele az argentin tangó ízébe, hangulatába, tapasztald meg a közösségi érzést! Találkozzunk a Teleki téren 2022 április 29-én 18 órakor!

Megidézzük a Buenos Aires-i San Telmo negyed hangulatát, ahol a piactéren összegyűlnek a tangó szerelmesei és a kívülálló érdeklődők! Ahogy ott is, nemzetközileg elismert táncosok mutatják be a tangó különböző stílusait egy show keretében, majd egy fergeteges szabad tánccal folytatódik a program, itt is erre számíthattok: bemutatjuk a tangó sokszínűségét, majd bekapcsolódhattok és együtt tangózhatunk a Tangón. A talpalávalót végig az európai és Buenos Airesi-i milongák kedvelt zenekara, a Tango Harmony Budapest szolgáltatja. Egy szempillantás, bólintás és mosoly – így kezdődik, majd a séta ölelés közben megteremti az időtlen harmónia és boldogság érzését…

A show fellépői:
Bartulovic Josip és Kulik Johanna
Reichard Gábor és Glotz Mária
Gáspár László és Csontos Katalin
Benczúr Máté és Harmat Glória

www.tangoharmony.hu
www.artsharmony.hu

Várunk mindenkit szeretettel!

Programunk a JÓZSEFVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT és a BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁL által szervezett rendezvénysorozat része!

Írj nekem

Not readable? Change text. captcha txt