Moment Art – Hagyomány és újjászületés

Noha a tangó a zenei működésem egyik legfontosabb területe, mégsem kizárólagos. A looperes technika több műfajban is új kapukat nyitott meg a számomra. A looper, amely rögzít és visszajátszik egyes zenei szakaszokat, lehetővé teszi, hogy egy személyben, élőben, mégis több szólamban játsszak együtt saját magammal. Ez improvizációval összekötve nagyon széles perspektívát nyit. Különböző hangulatú eseményekhez a témára és környezetre való ráhangolódással alkalomra szabott, megismételhetetlen zenei közeget tudok teremteni. Egyedi performance-ok jönnek létre 1-1 vers megzenésítéséből, vagy egy kiállítás tárgyaihoz kapcsolódva. A looperes improvizációk felhasználása nyitott minden irányba, ideális zenei jelenlét létrehozására ad lehetőséget úgy irodalmi, kiállítás, világzenei, koncert, vagy színházi környezetben, mint meditációs valamint hang- és mozgásterápiás események alkalmával.

A Tango Harmony argentin tangó zenekar alapítójaként régóta mozgok a tangó világában. De az új zenei műfajokkal való találkozás, a tangóval mint tánccal való ismerkedés új inspirációkat jelentett a számomra. A ”fegyverem” egy különleges hangszer, mely lehetőséget nyújt a tangó zene újfajta megközelítéséhez is. Sok szeretettel ajánlom a Tango KATango személyes hangulatú, improvizataív zenéit!

A milongán hagyományos és alternatív tandák közé illesztem be a saját, KATango zenék blokkjait így a hagyományokat kedvelők és a kísérletező kedvűek egyaránt találhatnak kedvükre valót. Mivel a KATango zenék improvizációra épülnek, nagyban befolyásolja a környezet, a hangulat, így a résztvevőknek nem kis szerepe van az est zenéinek alakulásában. Lelkesen várom a találkozást a tangós közösségekkel, kíváncsi vagyok, mit alkotunk együtt.

KATango  youtube csatorna:
https://www.youtube.com/channel/

Kapcsolat

[email protected]

+36209678011

[ninja_forms id=5]

Írj nekem

Not readable? Change text. captcha txt