2020. május 21. csütörtök, 18:00-tól
Helyszín: Art’s Harmony Studio

Lélek-húrok / Hangfürdő az újrakezdés frekvenciáin

Sokakban felmerül a kérdés, hogy ez a mostani helyzet mit üzen a személyes életünk számára, lehet-e, szabad-e ugyanott folytatni, mint ezelőtt. Számomra az nem is kérdés, hogy lehet és szabad-e, mert szerintem nem. Inkább az a kérdés, hogy hogyan lehet egy harmóniában működő új életrendet kialakítani.

A rossznak ítélt helyzetek mondanivalója mindig az, hogy változtatnunk kell. Többnyire sejtjük, kaptunk üzeneteket már korábban is, de amíg halkabb volt, nem hallgattunk rá, vagy elodáztuk. Ezért egyre erősebb, egyre kényszerítőbb módon szembesülünk az üzenettel, mindaddig, amíg meg nem születik a döntés a változtatásról.

De hogyan? Hiszen eddig is a legjobbat akartuk…

Először is megpróbálhatunk tiszta lapot teremteni. Elengedni az elvárásainkat (legfőképp a saját magunk felé irányulókat), a félelmeinket azzal, hogy áthangoljuk magunkat a jelenidejűségre, az egység és harmónia érzésére, amiben visszahúzó erők nélkül tudjuk felállítani és majd megvalósítani az új céljainkat.

Ehhez a rezgések energiájával tudunk támogatást adni. Hangtálak, gongok és egyéb gyógyító hangszerekkel tudjuk tisztítani energiarendszerünk csatornáit és csomópontjait, összehangolni a csakráinkat. A szeretet és hála frekvenciáin a test-lélek-szellem egységében tudunk harmonizálni.

Gyere, hangolódj, hangold magad újra, haladj harmóniában a céljaid felé.

Ajánlott a kényelmes öltözék, és ha sajátot szeretnél inkább használni, akkor jógamatrac, takaró és párna.

Belépőjegy: 2500 Ft

Az eseményre szükséges előre bejelentkezni:
Art’s Harmony Studio
Mobil: +36-20-318 63 89
Tel.: +36-1-784 77 76
üzenetküldés:
https://www.facebook.com/artsharmonystudio/
vagy
https://www.facebook.com/bartha.kat
és
[email protected]

Helyszín: Art’s Harmony Studio – Rökk Szilárd u. 11., Budapest, 1085-HU

Írj nekem

Not readable? Change text. captcha txt