2015.06.16. kedd 18:00

MagNet Közösségi Ház (Andrássy út 98., Budapest, 1062)

Jótékonysági árverés és koncert

Evans Michelle Krisztina és édesanyja javára

 

Evans Michelle Krisztina, Misó, 17 éves, csupaszív kamaszlány.

2008-ban, egy kerékpár balesetet követő vizsgálat során rosszindulatú kisagyi daganatot diagnosztizáltak nála. A 24. órában felfedezett betegséget azonnal kezelni kezdték, a baleset után Michelle-t már haza sem engedték a kórházból.

Misó több nyelven beszél, kiváló sportoló, több onko-olimpiai úszószám arany-, ezüst- és bronzérmese. Az a vágya, hogy paralimpikon minősítést szerezhessen. Ehhez azonban nagyon sok pénz, megfelelő étkezés, rengeteg edzés és jó felszerelés kell.

A média számára sem ismeretlen Misó és édesanyja nem csak amiatt különlegesek, hogy két erős, bátor és talpraesett nő, akik magukra maradva küzdenek sokszor a mindennapi betevőért is. Hanem azért is, mert a hasonló sorsú emberek számára szerveznek jótékonysági gyűjtést, koncertet. Tudják, mire van szükség.

Támogatásra.

Most azonban ők kerültek olyan helyzetbe, hogy nélkülözhetetlen az összefogás! Misóék közel 20 éves autója használhatatlanná vált. Megjavíttatni sem lehet, egy új autó beszerzése pedig lehetetlen számukra.

Segítség kell!

„Hiszem, hogy minden ember teste gyönyörű és különleges. Őrzi az élet minden pillanatát, ettől senki máséhoz nem hasonlít. A ruha arra való, hogy ezeknek a különlegességeknek hangsúlyt adjon.” – ez a Suttogo Ars Poeticája.

A ruha nem csak egy darab textil, önálló élete van abban a pillanatban, amint az ember testével összhangba kerül. Ennek az összhangnak a megteremtése az, amit feladatomnak, célomnak tekintek – mondja Szilágyi Eszter a Suttogo márka tulajdonosa. – Az öltözet pontosan megmutatja viselője lelkiállapotát. Kommunikál: felhívja a figyelmet, elrejt, megmutat. Ezért alkalmas arra, hogy ezen az árverésen nem csak mint ruhadarab, hanem mint szimbólum jelenjen meg: mindegyik ruha egy-egy jel, jelzés, amit magával vihet minden támogató. Bárhová is kerüljön, viseli, elajándékozza, vagy a szekrényébe rejti, mindig emlékeztetni fogja arra, milyen törekvést támogatott.

Írj nekem

Not readable? Change text. captcha txt